Menu

Over Berne Media

Berne Media is als zakelijke onderneming gelieerd aan de Abdij van Berne en stelt zich als doel het verspreiden van de Goede boodschap op een manier die passend is in deze tijd. Dit doet zij via haar dochterondernemingen Uitgeverij abdij van Berne en Boekhandel Berne. Bij Berne Media werken ca. 15 medewerkers.

De boekhandel is gevestigd op het abdijterrein en heeft een breed aanbod aan boeken op het gebied van geloof en spiritualiteit, en ook een breed assortiment aan abdij- en streekproducten, religieuze producten en kaarten. Door de boekhandel worden jaarlijks diverse activiteiten georganiseerd, toegankelijk voor een breed publiek. Via haar internetboekhandel Berneboek.com worden de boeken en andere artikelen door het hele land geleverd.

Het uitgeefhuis van Berne is uitgever van de bekende boekjes 'De zondag vieren' met diverse andere periodieken waaronder het tijdschrift 'Vieren', en van een groeiend fonds van boeken op het terrein van geloof en spiritualiteit. Onder de auteurs van Berne vindt u onder meer Rowan Williams, Anselm Grün, Henri Nouwen, Thomas Quartier, Hein Stufkens, Annemiek Schrijver, Paus Franciscus en vele anderen.

De abdij, uitgeverij en boekhandel van Berne vormen samen al jarenlang een sterke combinatie in de markt van geloof en spiritualiteit, zowel in Nederland als in Vlaanderen.

UITGEVERIJ BERNE MEDIA

Over Berne Media
Boeken
Auteurs
Manuscripten
Catalogus
Tijdschrift Vieren

 

T. 0413-293480
E. info@bernemedia.com