Menu

Auteurs

In de loop der jaren is Berne Media de vaste uitgeverij geworden voor verschillende nationale en internationale auteurs. Binnenkort stellen wij ze op deze pagina graag aan u voor.

   
Rommy Schussler was jarenlang leerkracht op basisscholen in binnen- en buitenland. Met haar gezin woonde ze vier jaar in Israël.
Van deze auteur verschenen bij Berne Media: De roep uit het woud (2011), Sterrenkinderen van Betlehem (2012) en Ik was dertien en ging naar Jeruzalem (2018)
Rowan Williams(1950) was van 2002 tot 2012 aartsbisschop van Canterbury en schreef diverse boeken. Hij wordt internationaal geroemd als een uitstekend schrijver en docent, maar ook als erkend dichter en vertaler. Bij Berne Media verschenen van zijn hand 'God met ons' (2018), 'God ontmoeten in Marcus' (2017) 'God ontmoeten in Paulus' (2017) (3e druk binnen een jaar), Kies het leven I en II (2015) en 'Tekens van vertrouwen' (2013).
Thomas Quartier osb (1972) doceert rituele en liturgische studies aan de Radboud Universiteit Nijmegen en liturgische en monastieke spiritualiteit aan de Katholieke Universiteit Leuven. Daarnaast is hij verbonden aan het Titus Brandsma Instituut in Nijmegen en gasthoogleraar aan de Benedictijnse Hogeschool Sant Anselmo in Rome. Hij is lid van de monnikengemeenschap van de Willibrordsabdij in Doetinchem.
Hij publiceerde bij Berne Media: Kiemcellen (2016) Anders Leven (2012 en herdruk 2017)en Liturgische Spiritualiteit. Benedictijnse impulsen (2013, herdruk 2017).
Ramon Mangold (1980) is fotograaf en winnaar van de zilveren camera. Hij studeerde grafische vormgeving en fotografie aan de kunstacademie te Breda; St. Joost.
Gedurende deze studie verdiepte hij zich tevens in (kunst)filosofische vakken aan de faculteit wijsbegeerte van de UvT.

Na het afronden van zijn opleiding is hij actief binnen de documentaire- en journalistieke fotografie.

Holkje van der Veer (1960) is een vrijgevochten Amsterdamse, studeert in de jaren tachtig aan de sociale academie en doet daarna een studie theologie. Ze loopt stage in het dominicanenklooster in Zwolle, waar ze veel inspiratie vindt. In 1996 treedt ze toe als dominicanes. Bij Berne Media verscheen
Hein Stufkens (1947) is filosoof, leraar, schrijver en dichter. Van zijn hand verschenen zo'n dertig boeken: beschouwend werk, romans en gedichtenbundels. Ook werkte hij mee aan tal van TV- en radioprogramma's op levensbeschouwelijk gebied. Sinds 2001 woont en werkt hij in Cadzand, waar hij samen met zijn vrouw Brigitte Stufkens-Geerlings het bezinnings- en cursuscentrum La Cordelle stichtte.Bij Berne Media verscheen in 2017 ter gelegenheid van zijn 70e verjaardag zijn boek 'Geef het licht eens door - Gedichten'.
Eric van den Berg
Anselm Grün
Gert Bremer
Fedor Vogel
Jean van Stratum
Frank Stoute
Petra Stassen
Willem-Marie Speelman
Joop Smit
Karin Seethaler
Annemiek Schrijver
Ton Roumen

UITGEVERIJ BERNE MEDIA

Over Berne Media
Boeken
Auteurs
Manuscripten
Catalogus
Tijdschrift Vieren

 

T. 0413-293480
E. info@bernemedia.com